محصولات زادو

فروش محصولات زادو ، فیلترهای هوا K&N ، روغن موتور زادو ، اکتان بوستر جت زادو

محصولات زادو

فروش محصولات زادو ، فیلترهای هوا K&N ، روغن موتور زادو ، اکتان بوستر جت زادو

محصولات زادو

هدف این مجموعه تامین دامنه ی وسیعی از محصولات خودرویی بسیار با کیفیت در حوزه خارجی وداخلی وهمچنین دسترسی هرچه راحت تر مشتریان به برند های برتر دنیا میباشد. از آنجایی که مشتری را صاحب اصلی این مجموعه می دانیم ، هدف نهایی خود را ایجاد اطمینان و جلب رضایت بیش از پیش متمرکز نموده ایم و استراتژی خود را بر مبنای برقراری رابطه ای دوستانه و همیشگی با مشتری مبتنی بر منافع مشترک قرار داده ایم.

آخرین مطالب
  • ۰
  • ۰

انواع روغن موتور خودرو

انواع روغن موتور خودرو > در حالی که همه ما در تلاش هستیم تا برای خودروی خود بهترین روغن موتور را انتخاب کنیم اغلب دچار سردرگمی می شویم. این سردرگمی به طور کلی به دلیل عدم آگاهی ما در مورد درجه ویسکوزیته و عدم درک ما از تفاوت اساسی انواع روغن موتور می باشد. رویتا خودرو

در این مقاله شما را با انواع روغن موتور آشنا خواهیم کرد تا بتوانید بهترین نوع روغن موتور را برای خودرو خود فراهم آورید.

روغن موتور ها به طور کلی بر اساس روش ساخت و میزان کیفیت به سه دسته اصلی طبقه بندی می شوند:

  • روغن موتور مینرال یا ارگانیک
  • روغن موتور نیمه سنتتیک
  • روغن موتور سنتتیک

1- روغن موتور مینرال:

روغن مینرال، روغنی است که بر پایه نفت خام ساخته می شود. این روغن توانایی تحمل فشار مکانیکی کمتری نسبت به روغن موتور های سنتتیک و نیمه سنتتیک دارد. همچنین به این دلیل که مولکول های آن دارای اندازه های متفاوتی هستند و همگن نیستند، خواص روانکاری کمتری نسبت به روغن های سنتتیک دارند.

این نوع روغن به دلیل تکنولوژی تولید، رسوب گذاری بیشتری در موتور خودرو دارد.

 

2- روغن موتور سنتتیک:

روغن سنتتیک روغنی است که از ترکیبات شیمیایی یا پلیمراسیون هیدروکربن ها تولید می شود، نه با تصفیه نفت خام.

این نوع روغن اولین بار برای موتور های جت بکار گرفته شد. در سالیان اخیر مصرف آن به دلیل مزایایی که نسبت به روغن مینرال دارد، در سایر خودروها نیز فزونی یافته است.

روغن های سنتتیک دارای انواع مختلف با مواد تشکیل دهنده متفاوتی هستند که این امر آن ها را از لحاظ کیفیت و نیز نوع مصرف از یکدیگر متمایز می سازد.

مزایای روغن های سنتتیک:

  • کاهش مصرف روغن به دلیل عمر بیشتر روغن
  • غیر خورنده و غیر سمی بودن
  • تبخیر شوندگی پایین
  • مقاومت در برابر اکسیداسیون بالا
  • دارا بودن شاخص ویسکوزیته بالا به صورت طبیعی (عکس العمل سریع در مقابل تغییرات دما)
  • کاهش مصرف سوخت تا 4 درصد
  • نقطه روان شدن پایین

روغن های سنتتیک در مقایسه با روغن های مینرال با لایه نازک تری بر روی قطعات موتور می نشینند به همین جهت فاصله قطعات ثابت و متحرک موتورهایی که با روغن سنتتیک کار میکنند کمتر می باشد.

 

3- روغن موتور نیمه سنتتیک:

روغن نیمه سنتتیک ترکیبی از روغن سنتتیک و روغن مینرال می باشد.

این نوع روغن کیفیت روغن های سنتتیک را ندارد اما در شرایط سخت نظیر دماهای بالا و بار زیاد دارای عملکرد بهتری نسبت به نوع مینرال می باشد و کمی گران قیمت تر از مینرال ها هستند.

برای آگاهی از اینکه کدام یک از روغن های فوق برای خودروی شما مناسب است، بهترین منبع و مأخذ دفترچه راهنمای خودرو و یا برچسب های داخل محفظه موتور می باشد.

استفاده از روغن مینرال و یا نیمه سنتتیک برای موتور خودرویی که تنها استفاده از روغن سنتتیک در آن توصیه شده است، می تواند برای موتور خطر آفرین باشد.

اگر سال‌ها از روغن مینرال استفاده می‌‌کنید و خودرویتان دارای تکنولوژی قدیمی است، از روغن های سنتتیک و نیمه سنتتیک استفاده نکنید، اما در صورتی که خودرویی با تکنولوژی نسبتاً جدید دارید و از بی‌ خطر بودن تعویض روغن از مینرال به سنتتیک یا نیمه سنتتیک مطمئن هستید، میتوانید استفاده نمایید.

 به یاد داشته باشید که با تعویض روغن از مینرال به سنتتیک، رسوبات روغن‌‌ مینرال از روی قطعات موتور شسته شده و در موتور غوطه‌ور می‌شوند. این رسوبات وارد سیستم گردش روغن می شوند و ممکن است در نقطه ای ته نشین شده و موجب آسیب دیدن موتور خودرو گردد .

راه کار :

در صورتی که خودرو شما با تکنولوژی روغن های سنتتیک و نیمه سنتتیک سازگار است و یا در هر صورت قصد تغییر روغن موتور خودرو خود را دارید پیشنهاد می شود یکی از موتور شوی های غیراسیدی کمپانی زادو :

را استفاده بفرمایید.

در هر صورت، مهم است که از یک برند معتبر روغن موتور خودرو خود را انتخاب کنید و از رعایت درجه های ویسکوزیته ای که توسط سازنده خودرو استفاده می شود، اطمینان حاصل کنید.

 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی